All Decorations doet al uw buitenschilderwerk in de regio's herentals, Geel en schilde

Wij leveren NIET ALLEEN BINNENSCHILDERWERK, maar OOK BUITEN!

Schildersbedrijf All Decorations blinkt naast binnenschilderwerk ook uit in buitenschilderwerk. U kan gebruik maken van onze diensten in de regio's Herentals, Geel, Schilde en andere dichtbijzijnde locaties in Antwerpen

Heeft u buitenschilderwerken voor de boeg? Laat ook dat nu net een van onze vaardigheden zijn. We zijn buitengewoon in het schilderen van gevelmetselwerk, buitenschrijnwerk van ramen tot deuren, gevelbekleding, planchetten, pleisterwerk, cementering. Wij zorgen ervoor dat uw buitenmuur tot in de kleinste hoekjes wordt geschilderd.

Op zoek naar een ervaren schildersbedrijf in uw buurt?

CONTACTEER ONS

Duurzame Boss Paints verven

Kwaliteitswerk afleveren begint met het juiste materiaal. Daarom werken wij dag in dag uit met de kwalitatief hoogstaande verfproducten van Boss Paints met een rijkelijk pakket aan de mooiste kleuren, van klassiek tot trendy. Een mooi én duurzaam resultaat gegarandeerd.

Wij doen alles voor u


All Decorations is volledig uitgerust met het juiste materiaal om uw schilderwerken van A tot Z te realiseren. U hoeft dus zelf niets te doen of te kopen, wij regelen alles voor u. We dekken alles netjes af en zorgen voor een mooie opkuis. Uiteraard nemen we al het afval met ons mee.

Neem snel contact op

PROFESSIONEEL KLEURADVIES VOOR DE PERFECTE MATCH


Indien gewenst kunnen wij voor u een kleuradviseur tot bij u laten komen met tonnen ervaring en inspiratie. Zo bent u met kleuradvies op maat van uw wensen 100% zeker van de ultieme kleur voor uw interieur.


Neem snel contact op