Zoekt u een schildersbedrijf?

Perfectie in schilderwerken

All Decorations blinkt uit in binnen- en buitenschilderwerk in Herentals en elders in Antwerpen. Uw volledige interieur transformeren met onze verfijnde schilderwerken of een enkele buitenmuur tot in de kleinste hoekjes schilderen? Wij zijn met verve de nummer 1 in vakkundige schilderwerken, met passie en oog voor detail.

Duurzame Boss Paints verven

Kwaliteitswerk afleveren begint met het juiste materiaal. Daarom werken wij dag in dag uit met de kwalitatief hoogstaande verfproducten van Boss Paints met een rijkelijk pakket aan de mooiste kleuren, van klassiek tot trendy. Een mooi én duurzaam resultaat gegarandeerd.

Wij doen alles voor u


All Decorations is volledig uitgerust met het juiste materiaal om uw schilderwerken van A tot Z te realiseren. U hoeft dus zelf niets te doen of te kopen, wij regelen alles voor u. We dekken alles netjes af en zorgen voor een mooie opkuis. Uiteraard nemen we al het afval met ons mee.

Neem snel contact op

PROFESSIONEEL KLEURADVIES VOOR DE PERFECTE MATCH


Indien gewenst kunnen wij voor u een kleuradviseur tot bij u laten komen met tonnen ervaring en inspiratie. Zo bent u met kleuradvies op maat van uw wensen 100% zeker van de ultieme kleur voor uw interieur.


Neem snel contact op


Niet alleen binnen, ook buiten

Buitenschilderwerken voor de boeg?
Laat ook dat nu net een van onze vaardigheden zijn. We zijn buitengewoon in het schilderen van gevelmetselwerk, buitenschrijnwerk van ramen tot deuren, gevelbekleding, planchetten, pleisterwerk, cementering. 


Reken op All Decorations voor al uw schilderwerk binnen of buiten!